Доставка

Доставки се изпълняват само на територията на България, като доставката се извършва до адрес на клиента. Цената е фиксирана и е в размер на 7 лева, без значение броя и теглото на поръчаните артикули.

След подаване на поръчката към Деси Скорчева ЕООД чрез уеб сайта “wineselection.bg” потребителя ще получи обаждане или мейл, за да потвърди своето категорично желание за направената поръчка. Чрез този контакт потребителя ще получи информация за цената на продукта при промяна от страна на вноситела или производителя и точната сума за транспортни разходи.

Цената на всяка стока може да се променя динамично. Плащането на продуктите става по следния начин - плащане в брой на куриера при доставката или плащане по банков път - при този случай продукта/поръчката/ се изпраща след като трансфера бъде отразен в нашата сметка.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Деси Скорчева ЕООД чрез уеб сайта “wineselection.bg” не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.